WHITEPAPER // VMware vSphere

Ontdek VMware vSphere 7

Volgens VMware is vSphere 7 één van de belangrijkste release van de afgelopen paar jaar. vSphere 7 biedt je een native Tanzu Kubernetes cluster, eenvoudiger life cycle management en verbeterde security.

Ontdek in dit interactieve whitepaper van Global Knowledge wat VMware vSphere 7 nog meer voor je in petto heeft. Leer ook welke trainingen je bij Global Knowledge volgt voor een succesvolle implementatie van vSphere 7 én wat die trainingen inhouden.

In deze whitepaper lees je

  • Wat de grootste veranderingen in vSphere 7 zijn
  • Waarom je overstapt naar vSphere 7
  • Welke vSphere trainingen je bij Global Knowledge volgt

DOWNLOADEN

OVER GLOBAL KNOWLEDGE

Global Knowledge is de wereldwijde marktleider in trainingen voor IT-professionals en voorziet organisaties en werknemers van de juiste kennis, met als motto: “Building skills to enable success”. Continu leren, zowel online als in het klaslokaal, is van groot belang door de snelheid waarin de huidige maatschappij zich ontwikkeld. We helpen IT-professionals door heel Nederland aan de juiste skills door middel van trainingen, certificeringen en assessments. En we denken daarbij niet alleen aan de harde IT, maar ook aan de soft skills. Global Knowledge zorgt ervoor dat jij succesvol bent én blijft.