E-BOOK // CISCO

Ontdek het nieuwe training- en certificeringsprogramma van Cisco

Digitale netwerken, zoals een software-defined netwerk, vragen andere vaardigheden van je dan een traditioneel netwerk. Speciaal daarom heeft Cisco dit jaar haar certificeringsprogramma aangepast. Maar hoe zit het precies met al die nieuwe ‘Next Level’ certificeringen? Hoe behaal je deze certificeringen? Wat moet je doen als je een verouderde certificering hebt? 

Om je te helpen, heeft Global Knowledge dit interactieve e-Book voor je gemaakt. Hierin vind je alle veranderingen in het nieuwe certificeringsprogramma van Cisco terug, ontdek je hoe je jezelf hercertificeert en maak je kennis met het nieuwe DevNet-programma. Ontdek het zelf – download het Cisco e-Book via het formulier op deze pagina.

DOWNLOAD E-BOOK

In dit e-book lees je:

Welke certificeringen verlopen

Welke certificeringen je kunt behalen

Wat nodig is om de certificaten te behalen

OVER GLOBAL KNOWLEDGE

Global Knowledge is de wereldwijde marktleider in trainingen voor IT-professionals en voorziet organisaties en werknemers van de juiste kennis, met als motto: “Building skills to enable success”. Continu leren, zowel online als in het klaslokaal, is van groot belang door de snelheid waarin de huidige maatschappij zich ontwikkeld. We helpen IT-professionals door heel Nederland aan de juiste skills door middel van trainingen, certificeringen en assessments. En we denken daarbij niet alleen aan de harde IT, maar ook aan de soft skills. Global Knowledge zorgt ervoor dat jij succesvol bent én blijft.