E-BOOK // CYBERSECURITY

E-book: Zo ontmasker je de cybercrimineel

Hackers verzinnen steeds nieuwe manieren om achter beveiligde gegevens te komen. Die dreiging neemt de komende jaren alleen maar toe. Het is daarom geen kwestie óf maar wanneer je wordt gehackt. Om je op weg te helpen met een betere beveiliging van jouw gevoelige informatie hebben we een e-book geschreven.

In dit interactieve e-book leggen we je op een begrijpelijke manier uit welke gevaren er dreigen en hoe jij hier slim mee kunt omgaan. Naast tekst, vind je in het e-book video's en een quiz die je helpen om meer te leren over cybercriminaliteit.

DOWNLOAD E-BOOK

In dit e-book lees je:

Hoe je een datalek eenvoudig kunt voorkomen

Alles over de 5 verschillende cyber bedreigingen

Welke stappen jij zelf kunt zetten om verlies van data te voorkomen

OVER GLOBAL KNOWLEDGE

Global Knowledge is de wereldwijde marktleider in trainingen voor IT-professionals en voorziet organisaties en werknemers van de juiste kennis, met als motto: “Building skills to enable success”. Continu leren, zowel online als in het klaslokaal, is van groot belang door de snelheid waarin de huidige maatschappij zich ontwikkeld. We helpen IT-professionals door heel Nederland aan de juiste skills door middel van trainingen, certificeringen en assessments. En we denken daarbij niet alleen aan de harde IT, maar ook aan de soft skills. Global Knowledge zorgt ervoor dat jij succesvol bent én blijft.